займ на карту срочно
کد خبر: 43731 | سرویس: دانش و فناوری
تاریخ انتشار: 26 ژوئن 2021 | ساعت » 18:52

رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان اظهار داشت: خارج شدن نیروگاه هسته‌ای بوشهر از مدار به دلیل مسائل فنی بود و این موضوعی است که برای نیروگاه‌ها به صورت طبیعی ایجاد می‌شود و این موضوع تقریبا حل شده و ظرف ۲ -۳ روز آینده وارد مدار خواهد شد.

به گزارش کیانسه ازایسنا رئیس سازمان انرژی اتمی کشورمان اظهار داشت: خارج شدن نیروگاه هسته‌ای بوشهر از مدار به دلیل مسائل فنی بود و این موضوعی است که برای نیروگاه‌ها به صورت طبیعی ایجاد می‌شود و این موضوع تقریبا حل شده و ظرف ۲ -۳ روز آینده وارد مدار خواهد شد.

علی اکبر صالحی در گفت‌وگو با خانه ملت، تصریح کرد: در حال تأمین سوخت جدید نیروگاه بوشهر هستیم و منابع مالی آن نیز در حال تأمین است و وزارت نیرو نیز بدهی که به سازمان داشت را پرداخت کرد و امروز نیز بانک مرکزی دستور دادند تا حواله پرداخت سوخت جدید نیروگاه، به روسیه با سرعت بیشتری انجام شود.

رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: سوخت فعلی نیروگاه بوشهر تا ۲ – ۳ ماه آینده به پایان می‌رسد سپس ما سوخت جدید را بارگذاری خواهیم کرد و با بازگشت نیروگاه هسته‌ای به مدار تولید، ظرفیت هزار مگاواتی نیروگاه بوشهر به چرخه تولید برق کشور مجددا باز می گردد.

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله

برچسب ها:
Subscribe
مرا آگاه ساز اگر
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
جدیدترین اخبار