займ на карту срочно
کد خبر: 32935 | سرویس: سیاست
تاریخ انتشار: 13 مارس 2018 | ساعت » 19:20

وزیر خارجه ایران با تاکید بر اینکه آمریکا در جایگاهی نیست که برای برجام شرط تعیین کند، گفت اگر امضای آمریکا ۴ تا ۸ سال اعتبار داشته باشد، دیگر کسی تمایل به توافق با کاخ سفید را نخواهد داشت.

به گزارش کیانسه ازفارس، «محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه ایران امروز (سه‌شنبه) در پیامی توئیتر تاکید کرد که آمریکا در جایگاهی نیست که برای توافق هسته‌ای شرط تعیین کند.

 

ظریف با اشاره به مصاحبه روز گذشته خود با رسانه‌های پاکستانی، نوشت: «آمریکا در جایگاهی نیست که برای برجام شرط تعیین کند.»

 

وی با غیرقابل پیش‌بینی خواندن «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، توضیح داد: «آقای ترامپ عادت به غیرقابل پیش بینی بودن دارد و به همین دلیل برای هرکسی که می‌خواهد با او تعامل کند، غیرقابل اعتماد است».

 

وزیر خارجه ایران همچنین افزود: «اگر امضای آمریکا (پای توافق‌ها) فقط ۴ تا ۸ سال پایدار باشد، دیگر کسی تمایلی نخواهد داشت که با کاخ‌سفید به توافق برسد».

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله

برچسب ها:
Subscribe
مرا آگاه ساز اگر
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
جدیدترین اخبار
سیاست روز
سیاست چیست
سیاست نامه
سیاست گذاری
سیاستمدار
سیاست های زنانه
سیاست ایران
سیاست خارجی ایران
سیاستگذاری عمومی