займ на карту срочно
کد خبر: 29695 | سرویس: بین الملل
تاریخ انتشار: 8 آگوست 2017 | ساعت » 6:31

یک مقام وزارت خارجه آمریکا از سفر دو نماینده واشنگتن به منطقه خلیج فارس به منظور دیدار و گفت‌وگو با طرفین تنش‌ها در بحران دیپلماتیک قطر خبر داد.

یک مقام وزارت خارجه آمریکا بامداد امروز سه شنبه اعلام کرد، دو نماینده واشنگتن این هفته قرار است ضمن سفر به منطقه خلیج فارس با مقامات کشورها به منظور کمک به حل بحران دیپلماتیک قطر دیدار کنند.

بنا بر گزارش خبرگزاری «رویترز»، چهار کشور عربستان سعودی، امارات متحده عربی، بحرین و مصر در تاریخ ۵ ژوئن قطر را به حمایت از تروریسم متهم کرده و روابط دیپلماتیک و حمل و نقل خود را با این کشور قطع کردند.

این کشورها شروطی را برای بازگرداندن روابط خود با قطر به حالت عادی مطرح کرده‌اند اما دوحه تا کنون این شروط را نپذیرفته است.

بنا بر اعلام مقام وزارت خارجه آمریکا که خواست نامش فاش نشود، «تیموتی لندرکینگ» معاون دستیار وزیر خارجه آمریکا در امور خلیج فارس و «آنتونی زینی» ژنرال بازنشسته نیروی دریایی آمریکا قرار است این هفته به منظور گفت‌وگو با طرفین این بحران وارد منطقه شوند.

بر اساس این گزارش، «رکس تیلرسون» وزیر امور خارجه آمریکا که سفر ماه جولای وی به منطقه هیچ پیشرفت به خصوصی در حل این بحران ایجاد نکرد، مأموریت «زینی» و «لندرکینگ» را هفته گذشته ابلاغ کرده است.

فارس

0 0 votes
امتیازدهی به مقاله

برچسب ها:
Subscribe
مرا آگاه ساز اگر
guest
0 نظرات
Inline Feedbacks
View all comments
جدیدترین اخبار